Uncategorized

Upoznao sam ju 2015. preko Tindera.

Upoznao sam ju 2015. preko Tindera. Na večeri mi je objasnila da želi samo ono, nema strpljenja i vremena za vezu, želi da radi na sebi, da se sredi na svim životnim poljima. Postavila je neka pravila, tipa nema ljubljenja, viđamo se 3 puta sedmično, moram joj reći ako nađem devojku jer ne voli zauzete momke. Meni je to sve odgovaralo i nisam ništa očekivao. Trebalo mi je 20 dana da se zatelebam kao nikad u životu. Pa sam sebi rekao, proći će. Onda nije prošlo, postajalo je sve gore kako sam ju više upoznavao.

Toliko sam se trudio da budem bolji čovjek za nju, krenuo sam i u teretanu, vratio se na faks (nakon 6 godina pauze), radio kao konj. Ona me je kroz sve podržavala, upoznala se čak, nakon meseci moljenja, sa mojom majkom. U nekoliko navrata pokušavao ispipati situaciju, uvek dobijao istu povratnu informaciju.

Testirao je na razne načine..ništa. Ledena kraljica. Proputovali smo pola Evrope, praktično stanujemo zajedno i jutros sam konačno pukao i pitao ju dokle ćemo ovako. Ukratko, svadba je u aprilu.

You may also like...