Zabava

Stvari koje su muškarcima jako važne kod žena: Na broj TRI obratite pažnju

Boja garderobe koju najviše voli

Trik je jednostavan. Svi znamo da boje utiču na naše raspoloženje, osećanja, apetit. Crvena simbolizuje energiju i strast, crna eleganciju, pouzdanost i stidljivost, a roze toplinu i nežnost. Stoga, žene nesvesno odabirom boje odeće za izlazak sa dečkom ili mužem šalju signale o tome kako se osećaju te večeri, a njihovi partneri to znaju da prepoznaju.

Pored toga, dobro je znati da postoji paleta koja definiše tip ličnosti na osnovu omiljenih boja. Tako su, na primjer, osobe koje vole pastelne tonove, jutarnji tipovi. Ova tabela razlikuje 4 različita tipa, pa bi bilo dobro da ih poznajete, jer vam umnogome mogu pomoći da saznate puno toga o osobi već tokom prvog susreta.

Način na koji kuca poruke

Samo najhrabriji među nama bez ustezanja pokazuju svoje emocije i govore kako se osećaju. Većina ljudi ne ostvaruje kontakt očima kada iskazuje emocije, pa poruke služe ženama da iznesu kako se zapravo osećaju, a muškarcima uglavnom polazi za rukom da razumiju taj pisani sadržaj. Oni obraćaju pažnju na signale koje dobijaju, kada, koliko često i zašto im žene pišu.

Evo i jedne interesantne činjenice: Lingvisti smatraju da riječi koje koristimo govore puno o nama kao ličnostima. Česta upotreba fraza „Ja mislim” ili „Ja osjećam” govore da je riječ o osobi koja misli samo na sebe. Ako osoba pokušava da vas ubijedi u nešto riječima „Kladim se“, „vjeruj mi”, to je znak da vjerovatno laže.

You may also like...