Zabava

Stvari koje su muškarcima jako važne kod žena: Na broj TRI obratite pažnju

Omiljeno piće

Bijelo vino i morski plodovi za romantičnu večeru, džin-tonik kada je sa prijateljima, crveno vino kada je pod stresom. Izbor pića, kao i hrane i odjeće, otkriva puno o nekoj osobi.

Neki muškarci obraćaju pažnju na ovaj detalj ne bi li sljedeći put u restoranu naručili piće koje njihova dama voli, a neki na osnovu serviranog pića zaključuju kakvog je raspoloženja žena koja im pravi društvo. Oni takođe prepoznaju da li žene piju zato što im prija njegov ukus, ili zato što su zavisne od pića.

Koju odjeću nosi kako bi zavela

Muškarci obraćaju pažnju na odjeću. O da! Oni ne mare previše za brendove, najnovije kolekcije i skupe etikete, ali i te kako primećuju eleganciju, stil. Na osnovu toga zapažamo da se i odnos žene prema nekom muškarcu može zaključiti na osnovu odeće koju nosi prilikom susreta sa njim. Ukoliko na sastanak odlazi bujne kose i u zavodljivoj uskoj haljini, vjerovatno je zainteresovana za dotičnog, ali ako dođe u običnom, svakodnevnom izdanju, bez previše šminke i detalja, onda je to vjerovatno loš znak. Ono što je takođe bitno jeste stav. Ukoliko žena izgleda prelijepo, ali deluje vrlo stidljivo i nesigurno, to neće ostaviti dobar utisak. Ali, ukoliko je opuštena, prirodna i ne trudi se da zavede bilo koga, već jednostavno uživa u atmosferi i dobrom društvu, to može ostaviti dobar utisak.

 

You may also like...